Tapeter i alle rom?

Alle rom kan ha tapeter. Ulike mønstre, farger, og det store utvalget gjør at du finner din favoritt. Eller har du flere favoritter? Skal du skape en liten lesekrok? Et sted du kan synke godt ned i godstolen og kaste deg over litteraturen, boken med mord og spenning. Alle trenger en god lesekrok. Enten det er høytlesing for barna, søndagsavisen, eller den siste romanen du anskaffet. Lesekroken fortjener favoritt-tapeten, og noe mykt og godt å synke ned i. Det trenger ikke være mer komplisert enn dette. Tapeten binder alt sammen med den andre dekoren.

Litteratur om tapeter og tradisjoner

Tapeter husker vi alle fra mors flotte 70-talls kjøkken. Brunt, oransje med trær som var “inne i” kjøkkenet. Gamle moter og tradisjoner kommer tilbake, enten det er dekor som møbler og tapet, mønster og farger fra svunnen tid. Omgivelsene våre preges av familietapeter.no som bringer god atmosfære og gir oss det lille ekstra. Det finnes så mye mer enn ensfarget hvite vegger som er klinisk kalde og vitner om liten fantasi.

Litteratur fototapet og eget trykk

Vet du at favorittbildet av dine kjæreste bøker enkelt kan lages som egen tapet? Kan du kjenne gleden ved å sitte i lesekroken din omringet av dine bøker? Det er neste som du kan kjenne duften av papir og blekk. Ikke bare fremhever tapeten rommet ditt, men den er en konstant kilde til ideer, avslapping, inspirasjon og bringer herlig atmosfære. Vi Nordmenn er blant verdensmestrene når det kommer til oppussing hjemme. Tapet er populært fordi det gir mange muligheter. Tapeten skaper nytt rom, og det er ingen regler for hvor mange vegger du må tapetsere.

La inspirasjon og dekor lede an

Det er populært med tapet i et mønster, med for eksempel en vegg i komplimenterende farge. Spennende og utfordrende blir det å passe inn øvrig dekor, møbler og teppe til det nye rommet. Det finnes mange ulike kombinasjoner, men du vet når du har fått atmosfæren og følelsen du ønsket. Involver barna i oppussingen og la dem velge tapet for rommet. Det er et stort utvalg enten de vil ha sportsmotiv, søte dyr, grafitti, fantasi og flere fototapeter å velge blant.

Hjelp og veiledning

Familietapeter lar deg ikke streve alene med tapetseringen. Med enkle veiledninger og tips kommer suksessen lettere. Du finner tips om ulike tapettyper som papirtapet, now-woven tapet, våtroms tapet, hvordan henge opp og fjerne tapet, og andre tips. Enkle fremgangsmåter finnes samt prøver av tapeter du ikke er helt sikker på. Husk å ta noen lesepauser av goboken innimellom. Av og til er det vanskelig å se klart hvordan noe vil se ut på veggen. Med gunstige priser, tapetprøver, tid, veiledning og tips er du rustet for et vellykket tapet-prosjekt.

Et godt arbeid krever tid og forarbeid

Det er viktig å gjøre godt forarbeid før du setter i gang med prosjektet ditt. Fjern gammel tapet, maling og skader i veggen. Slik som skjemmende hull, klumpet lim og mer. Halve jobben er godt forarbeid og de rette verktøyene for tapetsering. Lykke til med nyskapningen med  flotte tapeter, mønstre og farger. Spennende resultater kommer!