Kjøp bøker på nettet

Little boy aged 5 is secretly reading book under sheets using mobile light. The book is very interesting and the boy is quite lost in it.

Bøker går aldri av moten, for bøker tar deg med til nye og spennende verdener, og du får oppleve ting du aldri kunne drømt om i ditt vanlige liv. Og selv om nettbrett og e-bøker har blitt en trend, er det fortsatt mange som foretrekker en gammeldags papirbok. Den kan du ta med deg overalt, den trenger ikke strøm, og bøker passer like bra enten det er sommer og varmt, eller vinter og kaldt.


Bøker på nettet


Det finnes heldigvis fortsatt mange bokhandler, men du kan også kjøpe bøker på nettet. Da kan du sjekke utvalget hjemme, og du får mange flere titler å velge blant enn i en bokhandel. Kanskje du til og med finner mer unike bøker, for eksempel bøker gitt ut på såkalte selvutgivelsesforlag. Disse bøkene får færre anmeldelser i avisene, men de trenger ikke å være dårligere enn andre bøker. Besøk gjerne mange nettbutikker for å finne bøker, og les bøker fra flest mulig sjangere for å utvide horisonten din.


Billigere på nett


Ofte er det billigere å kjøpe bøker på nettet. Bokhandlene skal selvsagt ha sin del av pengene når du handler der, mens på nettet er utgiftene lavere, og de kan senke prisene. Ofte tilbyr nettbutikkene rabatter og portofri levering hvis du handler viss mye. Kuponger og rabattkoder hjelper også. Du kan for eksempel kjøpe billige bøker hos Adlibris med en rabattkode fra Rabble. Hvis du leser mye, kan rabattkoder hjelpe deg til å spare mye.


Finn gode bøker


Hvis du leter etter gode bøker, bør du lese bokblogger og bokanmeldelser på nettet. Men ikke glem gleden ved å lete gjennom bøkene selv, for det er på den måten du finner de mest spennende bøkene. Det er nemlig ikke alle gode bøker som blir anmeldt, og mange ganger kan du finne bøker du ikke trodde du skulle like. Du kan bli overrasket over hvilken bok som faktisk viser seg å være den neste favorittboka di, og det er nettopp derfor du bør lese så mange sjangere og bøker som mulig.