E-bøker

Er du en lesehest og ikke ønsker å drasse med deg en hel haug bøker når du skal ut å reise? Frykt ikke! Med dagens teknologi kan du enkelt lese E-bøker. En E-bok er en bok du leser på enten internett, på et nettbrett eller Kindle. En Kindle er en bokleser fra nettsiden Amazon.com. Dette er et lite elektrisk apparat med en skjerm, slik at du enkelt kan lese dine favorittbøker. De nyere versjonene kan knyttes til både trådløst internett og 3G, slik at du kan laste ned nye bøker etter hvert som du leser ut boka.

Kjøp julegaver over nett

Digitale julegaver du shopper hjemmefra er en enkel måte å spare tid og penger. Om du har glemt å kjøpe en julegave eller ikke har mye tid før jul, kan du enkelt kjøpe en gave over nett. Dette kan være en app til ditt barn, som for eksempel et spill som koster penger, et Netflix abonnement, matkasse eller andre gavekort. Dagens teknologi lar deg shoppe uten å gå ut av døren. Med bare få tastetrykk har du din gave klar, slik at julen kan feires. For hvem elsker ikke gaver som bringer litteratur? Visste du at varer er rimeligere på nett?

Abonnement til din nære

Dersom du kjenner en person som elsker å lese bøker og du ikke ønsker å kjøpe en dyr vare som en Kindle, kan du enkelt kjøpe et gavekort eller en E-bok. Du kan med noen få tastetrykk kjøpe en e-bok til lesehesten i nettbutikken til for eksempel Norli. Eventuelt kan du også gi et abonnement til Storytel. Storytel gir deg muligheten til å lytte eller lese så mange bøker man ønsker. Du kan velge mellom tusenvis av bøker fra kjente forfattere, og dersom du ønsker å bytte mellom å lese eller å lytte til boken, kan du enkelt trykke på en knapp. Og det beste av alt? Det koster deg nesten ingenting i måneden.