Alternativ litteratur

 

Dette er et veldig bredt tema, så vi kommer til å presentere noen ulike bøker med forskjellige temaer for å gi deg en guide til hva som er tilgjengelig i bøkenes verden. Deretter blir det opp til deg å velge det som interesserer deg mer, og kanskje finne noen nye favoritter på veien.

Alternativ helse i fokus

Bøker om hjelp til selvhjelp tar et stort steg videre med å presentere bøker som «Din guide til selvbehandling av muskel- og leddsmerter» av danske Søren Malling og Barbara Kunttz’ bok «Soneterapi – ta hånd om helsen». Dette er bøker som retter seg mot de av oss som gjerne vil kjenne kroppen vår bedre og finne løsninger i stedet for å se problemer med helsen.

En annerledes tro

I dagens samfunn taper de store religionene stadig terreng til mindre kjente, alternative retninger for humanistiske valg. Vi tror på et mer spirituelt liv og at vi må ta ansvar for både egen lykke og ulykke. Vi leser mer om esoteriske trosretninger og søker kunnskap som gir oss bedre forhold til andre og mer lykke i livet basert på både eksterne og interne valg og forhold.

Med Jeg-et i fokus

Boken Balansekvinnen er et prakteksempel på hvordan man kan fokusere på sitt eget liv for å gjøre det lettere, bedre og mer balansert. Kunsten å finne selvtillit, styrke og mot til å gå videre i livet, gjennom både store og små hendelser, blir mer og mer viktig for det moderne mennesket. Vi vil tilbake til røttene våre, kjenne på oss selv og vite alt som er å vite om vårt eget sjeleliv – og vi søker guider som nettopp denne boken til denne prosessen.

http://i1306.photobucket.com/albums/s573/gldburger/isolated_banner_bible_zpsf7c24ca9.jpg

Engler og demoner

Bøker om alt mellom himmel og jord – og forbi – ruller ut på løpende bånd. Alt interesserer oss! Vi leser gladelig boken fra vår egen prinsesse Märtha Louise om engler, Englenes hemmeligheter, og tar med oss alt av ny informasjon. Dette blir behandlet som en ny vitenskap, og kanskje vil vi om noen tiår se at det var nettopp dette vi var vitne til, og ikke minst tilstede ved!